Cautare

427 de rezultate pentru "onesc cosmin" (3.61 secunde)
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins plangerea formulata de PIN fata de hotararea BEC de a nu inregistra semnul electoral al partidului - reprezentand ursul carpatin - pe listele pentru alegerile europarlamentare, liderul PIN, Cosmin Gusa, a cerut inclusiv interventia presedintelui Traian Basescu in rezolvarea problemei sale.
Liderul PIN, Cosmin Gusa, lanseaza supozitia potrivit careia premierul Calin Popescu-Tariceanu va fi invinuit penal, cel mai probabil in a doua jumatate a lui noiembrie.
Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca va demisiona din functia de lider al partidului, deoarece partidul din care face parte a obtinut doar 2,64 la suta la alegerile pentru PE.
Inlocuitorul acestuia ar putea fi - zic aceleasi guri rele - liberalul Cosmin Andrei, consilier in Consiliul Local Navodari, "un tanar de perspectiva, un tanar capabil si muncitor, toba de carte", sustine liberalul Jean-Paul Tucan.
Acesta a confirmat informatia, iar din cate spun primarii PD-L care au insistat ca el sa ramana pe functie, este posibil ca in cursul zilei de miercuri Mircea Iustian sa ii preia locul de subprefect pe care momentan il detine fostul liberal Cosmin Andrei.
In vreme ce Culetu a preferat sa renunte la agricultura, Cosmin Andrei, fostul subprefect al Constantei, a decis sa plece la Harghita unde va avea responsabilitati in ograda Ministerului Transporturilor. "Am decis sa accept detasarea mea la Harghita", a declarat pentru "Replica", Andrei Cosmin.
Conducerea Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorilor urmeaza sa fie responsabilitatea democrat-liberalului Petrut Cosmin Calin, in prezent consilier judetean, iar in fruntea Directiei Judetene de Sport este nominalizata Diana Busoi.
De partea cealalta, adversarii sai declarati, respectiv grupul Dan Mogos - Cosmin Enea si sustinatorii acestora, s-au inmuiat.
Doi politisti craioveni de la Rutiera - agentii Stefanita Cristian Nedelcu, de 29 de ani, si Cosmin Viorel Balasa, de 23 de ani - au fost trimisi in judecata zilele trecute de Parchetul Tribunalului Dolj.
Firma Dova Construct, aflata in anturajul consilierului judetean Cosmin Enea, ar putea fi acuzata de distrugerea bunurilor statului, iar fosta conducere a Directiei pentru Tineret (DT) Dolj - de deturnare de fonduri.
La protest iau parte senatorul PSD Cosmin Nicula, deputatul Laurentiu Nistor, consilieri locali si judeteni ai partidului. ... Senatorul Cosmin Nicula a spus ca le-a cerut oamenilor sa aduca steaguri negre care sunt potrivite "pentru inmormantarea PD-L", astfel ca protestatarii au patru asemenea steaguri.
In prezent, presedinte interimar al PDL Gorj este deputatul Cosmin Popescu, condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare pentru favorizarea infractorului.
De precizat ca Ionel Mantog, pe vremea cand conducea filiala judeteana impreuna cu deputatul Cosmin Popescu, a incercat chiar sa realizeze o alianta cu liberalii, reprezentati la momentul respectiv de deputatul Dan Ilie Morega, in prezent fara apartenenta politica.
Senatorii PSD cer schimbarea lui Geoana de la sefia Senatului Mai multi senatori PSD, printre care Miron Mitrea si Cosmin Nicula, au cerut conducerii partidului sa-l schimbe pe Mircea Geoana din functia de presedinte al Senatului, deoarece aduce prejudicii de imagine partidului.
Mai multe persoane, printre care se numara Amalia Opritescu, Vasile Condurache, Florin Tulbure, Cosmin Vilcu si Loredana Trohanel au pus pe picioare o afacere care urma sa le aduca, in perioada iunie 2005-august 2006, un profit de aproape 900 de mii de lei si asta numai cu ajutorul unui calculator conectat la o imprimanta, pe care Amalia Opritescu le avea in locuinta sa.
Galeriile Uniunii Artistilor Plastici din cadrul Centrului Roman de Afaceri "Marea Neagra" din Mangalia au gazduit, la finele saptamanii trecute, vernisajul expozitiei "Insemn", a tinerilor creatori Cosmin Grosu si Florentin Sarbu.
Cosmin Truica, de la Rezidential Construct, spune ca va tine cont de reducerea TVA si va diminua pretul cu 14%. ... Pe mine nu ma afecteaza aceasta reducere de TVA, dar, oricum, profitul nostru în aceasta perioada de blocaj este foarte mic", a precizat Cosmin Truica.
Casele si apartamentele mobilate atrag, dar tranzactiile acestor locuinte se stopeaza in momentul stabilirii pretului", a explicat Cosmin Truica, directorul agentiei CDC Imobiliare. ... Segmentul este insa foarte mic", a precizat Cosmin Truica.
Referitor la intetirea controalelor la agentii economici din zona, Cosmin Popescu, presedintele PD-L Gorj, a declarat:
google-analytics.com